miercuri, 27 ianuarie 2010

Si cum spuneam ..2.

Sa spunem ca tot ceea ce ma invaluie e doar realitatea asta dura si necioplita a tuturor. Dar cand ma gandesc ca din realitatea asta dura eu imi aleg o realitate proprie care uneori ma sperie si pe mine ..imi vine sa ma dau cu capul de tot peretii.
Sa renasti intr`o alta realitate a iubirii este,cert,o posibilitate. Dar Doamne,simt ca mai am de mers mii si mii de km in intunericul sfasietor al ajunsului. Acest ajuns iti baricadeaza simturile si te face sa te conformezi.. M-oi conforma si eu ... dar habar nu am cui/care e obiectul caruia ma conformez.
Acum mi se pare nelalocul ei o iubire cand am pierdut o iubire veche,prea veche chiar si pentru mine. Si ceea ce e aiurea e faptul ca nu stiu sigur daca am pierdut`o . Poate doar m-am plictisit si nu mai am nici o tragere de inima sa o reinnoiesc . Aberez.
Aberez chiar in miezul zilei,cand in momentul asta eu nu stiu altceva ce sa fac,decat sa dorm..Si doooorm zdravan.
Dumnezeu doar ne-a auncat pe pemant ,fara sa-i pese prea mult de ceea ce facem..pana la urma tu hotaresti totul. Ori te apropii,ori te indepartezi. Asa de simplu e totul..
dar Nuuuuuuu..nuuuu se poate sa fie totul chiar asa de simplu.. caci nu ar mai avea nici un farmec daca nu ai suci lucrurile pe toate partile ca sa-ti demonstrezi tie,ca e maaaai muuult.
Acum,toate ca toate ..dar viata chiar e simpla...e strict problema mea ca eu ii percep simplitatea in alt mod.
Nu ma entuziasmeaza nimic in tristetea asta colosala care ma invaluie,fata de lume.
Si doar poate sa toarne cu galeata caci oricum nu ma sinchisesc sa`mi iau umbrela ..caci nici norii nu se sinchisesc sa dea ploaia mai incet cand vad ca eu alerg ca o nebuna prin toropeala asta infernala .
Las viata asta sa ma loveasca cum o vrea caci pana la urma ,acelasi sfarsit il avem toti,evident,cu o diferenta de nuante.
Macar un lucru sa fac si eu in trecerea asta a mea neinsemnata,paralela cu tot ce misca... Sa citesc..Daaaaa si sa pictez.. poate ca unii considera asta ceva cat de cat inaltator..eu am ajuns sa consider lucrurile ce-mi plac... RUTINA. Sa fie o schimbare de lucruri in viitor? o fii,nu zic ca nu`i posibil,intrucat,in lumea asta subreda,totul e posibil. Astept totusi,astept sa ma plictiseasca si altceva/altcineva. mi`e prea lehamite de mine sa vreau o schimbare majora a realitatii. Asta e ce ne`a lasat Doamne Doamne,si ...cu asta defilam.
Nu mai trageti perdeaua. Oricum murdaria mucegaiului se simte ...si da,se si vede...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu