joi, 18 martie 2010

Ingrop cuvinte


Stupid!
Stupid si ridicol sa amani descifarea unei stari. Sau descifrarea unei stari-de-lipsa. Habar n`ai ce`i cu tine,unde iti e capul si ar fi si mai aiurea sa mai cauti si picioarele. mainile stii ca te ajuta sa ti o tigara si o cafea . dar in rest ? .. in rest unde esti ?
vechi .. nou .. habar nu ai ce mai e cu tine . Filarmonica..carti ..scoala.. bar si fetele ..discutii despre populatia masculina in general... Ok..un raspuns recent: stare de indiferentza aparenta . ti`e frica sa te apropii de suflet si de tine si de in tine . ti`e frica sa`ti dai jos dresurile pentru a nu fi nevoita sa te holbezi la picioarele tale scurte dezgolite . Hai lasa`ma cu lamentarile tale .. de parca n`ai avea altceva mai bun de facut decat sa stai aiurea si sa meditezi .. LA CE ?!!!
La ce fuse si se duse ? chill ca o sa FIE. Important e sa NU cobori standardele. In final.. cine a castigat ? Invinsul este invitat sa raspunda.

hotarat lucru: nu mai dezgrop mortii ca nu are nici un rost (in afar de a ma tine ocupata) ... imi iau creionul si o coala :) hihi ...

Viatza e roz..si doar una nu`mi ajunge!

2 comentarii:

  1. @goe... vorba vine ca e roz... tre sa vedem partea plina a paharului, nu`i asa ? asta incerc eu sa fac ...

    RăspundețiȘtergere